29 septembrie 2014

Edit

Inceput de toamna în Parang - part 1


Îmi doream extrem de mult să ajung la munte anul acesta, să am parte de un weekend de relaxare, la mulţi metri altitudine, să uit de job şi de stresul cotidian. Little did I know că acel weekend pe care mi-l doream atât de mult avea să fie unul pinka pentru că şi Adriana avea să vină cu mine. 
Vinerea trecută am pornit, trupă mare şi serioasă, spre Sălaş. Am dormit acolo o noapte, claie peste grămadă, iar sâmbătă, după o trezire destul de matinală, după ce am tras o sperietură din cauza vremii ploioase, ne-am mobilizat şi ne-am reluat drumul.


Am ajuns destul de repede la Petroşani şi fără peripeţii. Adriana a avut ceva emoţii când a văzut telescaunul şi nu a ajutat-o deloc faptul că am expediat-o cu Andrei pe telescaun :))). Să nu întrebaţi ce a fost în capul meu pentru că nu ştiu. Eu una m-am bucurat din plin de călătoria cu telescaunul, unul dintre momentele mele preferate din toată excursia, de fapt din orice excursie în Parâng şi sunt sigură că, până la urmă, a savurat-o şi Adriana. De fapt, oricât de stresat ai fi, nu are cum să nu te lase fără suflare peisajul şi fără emoţii :P.
Mai multe despre aventurile noastre la aproape 2000 de metri mâine :D.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu